TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne Zdravstvo

Još sedam slučajeva koronavirusa u Srbiji, ukupno 55

U Srbiji je do danas registrovano još sedam novih slučajeva korona virusa, tako da je ukupno 55 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja do 8 časova testirani su uzorci 18 osoba od kojih je 7 pozitivnih i 11 negativnih na novi koronavirus, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Pacijenti koji se leče u Nišu stabilno

Na Klinici za infektivne bolesti KC Niš trenutno se leči šestoro pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od korona virusa COVID-19.

Pacijent koji je na Kliniku za infektivne bolesti, među prvima primljen kao potvrđen slučaj sa virousom Covid- 19 i dalje ima umerene simptome uzrokovane virusom, ali je u potpuno stabilnom je stanju i preduzimaju se sve neophodne mere lečenja. Ostali hospitalizovani pacijenti, uglavnom još ne pokazuju simptome, ali su i oni pod 24- časovnim monitoringom infektologa niškog Kliničkog centra, kako to propisane mere i algoritmi SZO predviđaju.

I u narednom periodu KC Niš će, svakoga dana, dva puta dnevno, u 8:30 i 18:30, blagovremeno dostavljati informacije o eventualno nastalim promenama, vezanim za korona virus Covid-19.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com