"Jugoistok" nagradio prvih 100 kupaca na Badnji dan

"Jugoistok" nagradio prvih 100 kupaca na Badnji dan

Darko Bulatović daruje poklone redovnim platišama
Darko Bulatović daruje poklone redovnim platišama

Nišlije koje su se rano jutros uputile u distribuciju da plate račun za struju sačekalo je iznenađenje. Dočekao ih je lično direktor “Jugoistoka” i uručio im poklone. Tako je prvih 100 platiša na Badnji dan dobilo paketiće, a “Jugoistok” tokom 2015. godine za redovne platiše najavljuje i poklon putovanja.

Prvi je poklon dobio Nišlija koji je pre posla svratiodo distribucije. Kada je na šalteru platio račun, od direktora “Jugoistoka” dobio je i poklon.

Ko redovno plaća i treba da se na neki način nagradi, i ne samo u elektrodistribuciji, kaže ovaj Nišlija.

Darko Bulatović, direktor PD “Jugoistok”, kaže da je odlučeno da se, umesto neredovnih platiša, o kojima se stalno govori, sada pažnja usmeri na odgovorne kupce.

Sve vreme se bavimo onim akoji su u manjini, dok je većina odnih koji odgovorno izmiruju svoje obaveze. Nije ovo prvo nagrađivanje, a biće ih još. Namera je da penzionere, ali i druge koji redovno plaćaju, nagradimo recimo i vikendom na naš račun, kaže Bulatović.

Računi su zimi, uobičajeno, malo veći. A malo više za one koji se greju na struju. Potrošnja u decembru je povećana dvadesetak odsto u odnosu na prethodni mesec. Uprkos niskim temperaturama, nedavnim nevoljama zbog ledene kiše u Timočkoj krajini, ali i proletošnjim poplavama, elektro – energetski sistem je stabilan. U „Jugoistoku“ kažu da struje ima dovoljno i da je snabdevanje redovno.[mom_video type=”youtube” id=”HQGJpa3xnvI”]

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com