"Jugoistok": Reklame "svetle" na ulično svetlo!

"Jugoistok": Reklame "svetle" na ulično svetlo!

BULATOVIC POBEDINA.mpg_000067280Da li neki kafići ili butici u centru grada ili bar njihove svetleće reklame neovlašćeno troše struju koju plaća Grad, odnosno svi građani? U to sumnjaju u gradskoj upravi, a ekipe “Jugoistoka su kontrolom u glavnoj gradskoj ulici, ali i parku Svetog Save te sumnje i potvrdili.

Neonske reklame lokala u centru Niša priključene na uličnu rasvetu! Upravo to su otkrile ekipe “Jugoistoka” prilikom kontrole u Obrenovićevoj ulici!

Direktor Darko Bulatović koji je opet bio sa radnicima na terenu naglašava da se za sada eventualno može govoriti o nenamenskoj potrošnji.

Ne možemo reći da je ovo krađa struje, ali treba proveriti d ali je to Grad dozvolio. Zato pozivamo nadležne inspekcijske službe da to provere, kaže Bulatović.

Bulatović kaže da su radnici uz put za kratko vreme otkrili i ono što bi se moglo nazvati klasičnim neovlašćenim priključenjem na mrežu.

Direktor “Jugoistoka” kaže da se svakodnevno otkrivaju električna brojila koja su nelegalno priključena na mrežu. Procenjuje da su razmere krađe struje ogromne i da se samo u gradu Nišu može govoriti o sumi koja se meri stotinama miliona dinara.[mom_video type=”youtube” id=”dxIVKydKMbw”]