KAD PORASTEM BIĆU… REPREZENTATIVAC! (VIDEO)

KAD PORASTEM BIĆU… REPREZENTATIVAC! (VIDEO)

Ni niska jutarnja temperatura ne može da zaustavi mališane iz škole fudbala Nacional da vredno rade kako bi postigli sve ono što su mnogo viđeniji ”Nacionalovi đaci” – Andrija Živković i Nemanja Radonjić. Dok iželjno ščekuju meč sa Brazilom, mladi fudbaleri priželjkuju da baš njihovi idoli donesu radost njima i celoj naciji.

Ovi dečaci rođeni su 2010, 2011 i 2012. godine, baš onda kada su u fudbalsku orbitu lansirani fudbalski vunderkindovi iz Niša Nemanja Radonjić i Andrija Živković, koji su počeli upravo ovde na terenima FK Nacional iz Niša. Vredno treniraju ne bi li postigli što i njihovi idoli. Talenata poput Živkovića i Radonjića ima ocenjuju trener i legenda Radničkog.

Ima ovde talenata, vredno rade i tehnički i taktički na visokom nivou, i verujem da će biti klinaca poput Radonjića i Živkovića i Ivana Ilića – kaže legendardni kapiten Radničkog, Milovan Obradović.

 

 

 

Čuveni fudbaler Radničkog, visoka očekivanja ima i od reprezentacije.Nije ni čudo što se trening dok traje Mundijal počinje i završava ovim pozdravom.

” NAPRED SRBIJA! ”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com