“KARAVAN SREĆE” FONDACIJE NOVAK ĐOKOVIĆ U NIŠU (VIDEO)

“KARAVAN SREĆE” FONDACIJE NOVAK ĐOKOVIĆ U NIŠU (VIDEO)

Novak Đoković fondacija i Deda Mraz stigli su i u Niš i paketićima obradovali brojne mališane iz socijalno ugroženih porodica. Putujući autobus obilazi 12 gradova Srbije, sa ciljem da u vreme novogodišnjih i božićnih praznika obraduje decu iz osetljivih društvenih grupa. Paketiće je delila i Jelena Đoković, koja je ujedno pozvala sve građane da učestvuju u opremanju novog vrtića u Nišu.

 

Karavan sreće i u Nišu. Putujući autobus kao novogodišnja čestitka za one najmlađe. Fondacija Novak Đoković i Deda Mraz nastavljaju svoju misiju – paketićima su obradovali decu iz socijalno ugroženih porodica.

Ovde smo došli lepim povodom. Uvek se time bavimo i potrudili smo se da ove godine obradujemo one kojima će to najveći posmeh da donese na lice. Meni je lično najveća sreća i najbitnija stvar da mališanima omogućimo te osmehe, jer to je osnova, odakle oni posle crpe ljubav i zahvalnost. Ovi paketići su veliki. Potrudili smo se da ih obradujemo mnoštvom različitih edukativnih igračaka, kaže Jelena Đoković.

Fondacija Novak Đoković realizuje i kampanju Sezona darivanja 2021. u kojoj prikuplja sredstva za otvaranje novog vrtića u Nišu koji će otvoriti vrata za više od 100 mališana.

Saradnja Grada Niša i Fondacije Novak Đoković je počela nedavno i zaista smo presrećni koliko je dobre energije sa obe strane da pomognemo dečici. Ovo je divan gest Fondacije, da dečica čiji su roditelji na spisku Centra za socijalni rad dobiju poaketiće. Ovim najavljujemo i zvaničnu saradnju sa Fondacijom za rekonstrukciju mesne zajednice “Božidar Adžija” gde će biti vrtić, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. 

Fondacija nakon Niša obilazi Vranje, Pirot, Leskovac, Prokuplje, Kuršumliju, Vlasotince, Vladičin Han, Bujanovac, Dimitrovgrad, Belu Palanku i Doljevac. Uključile su se predškolske ustanove, lokalne samouprave i centri za socijalni rad, kao i 17 društveno odgovornih kompanija.