Klizalište u Nišu omiljena zimska zabava

Klizalište u Nišu omiljena zimska zabava

Still0104_00000Klizalište u Nišu najmlađima je izgleda omiljena zabava tokom raspusta, jer, kako kažu u niškom Čairu, dnevno na ledu vreme provede između 300 i 500 posetilaca. Nišlije kažu da im ne smetaju ni hladnoća ni padovi, a neki su već i usavršili tehnike u klizanju. Jedan sat na klizalištu košta 150 dinara, uz još 100 za klizaljke, a svi odlični učenici od sutra će na led besplatno.

Zimski raspust, i eto niških mališana na klizalištu. Za klizaljke se čeka u redu, a zabavu na ledu ne ometaju ni hladnoća ni gužva. Uživaju i deca i roditelji.
Ima i padova, ali to posetioce ne obeshrabruje. Čak daju i savete za što veštije klizanje.

Za jedan sat na ledu plaća se 150 dinara, plus još 100 za iznajmljivanje klizaljki. Organizovane grupe imaju i popuste. U Sportskom centru Čair kažu da je posećenost očekivano velika.
“Prosečno, tokom dana bude i do 500 klizača. Radno vreme je od 12 do 20 i 30”, kaže instruktor klizanja Milan Milanović.
A na klizanje će od sutra do 22. januara odlični đaci moći besplatno. Kako je ranije najavio gradonačelnik Niša, isto važi i za bazen na “Čairu”. Đačka knjižica i topla garderoba, i zabava može da počne. Problem je samo što većina đaka, zbog štrajka prosvetara nisu dobili knjižice. Da li će na ulazu morati da uspeh dokazuju testom znanja ili će se gledati kroz prste onima bez knjižica I verovati na reč, znaće se već u ponedeljak.[mom_video type=”youtube” id=”tv5jKOfuNIM”]

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com