субота, јул 20

Ko je danas bez vode zbog radova na mreži?

0
49

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU POPRAVKA KVARA NA MREŽI U DONjI MATEJEVAC

Usled kvara na potisnom cevovodu potreban je iskop u selu Donji Matejevac kod pumpne stanice 1. Zbog radova na potisnom cevovodu, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Donji Matejevac.

RADOVI NA VEZI U NASELjU BUBANj

Voda sa ulice puni šahtu, nužan je iskop u ulici Bubanjskih heroja II prilaz kod broja 26. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici kao
i na prostoru naselja Bubanj.

RADOVI NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Vidoja Jovanovića I prilaz. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru naselja Lozni Kalem.

KVAR NA MREŽI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Dinastije Nemanjić bb. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru Mramorskog Brda.

KVAR NA VEZI U NASELjU PASI POLjANA

Voda sa ulice otiče u šahtu korisnika, potrebno je raskopavanje u ulici Jurija Gagarina kod broja 32. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Jurija Gagarina kao i na prostoru naselja Pasi Poljana.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Medoševac – Veljka Vlahovića 13 – Ivana milutinovića 63b, u selu Popovac – 29. Novembra 5, Maršala Tita 7 i 16 – Mileta Đurđanovića 150a, naselju Pantelej – Đorđa Andrejevića Kuna 7, 33, 68 i 71, Gutenbergovoj 52, Despota Đurđa 27 i 41, Matejevački put 17, Tihomira Brankovića Joce 33, Ivana Gorana Kovačića 30.

Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama. Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Bubanjskih odreda 54, u selu Vrtište – Niška 45, u selu Gronji Matejevac – Čarenska 19, Zmaja od Noćaja 2, Stanoja Glavaša 19, Đure Jakšića 148, Gorička 53 i 69, Stevana Sremca 19, Bubanjska dolina 8a, Bubanjska 3 i 18a i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe. Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Bulevar Nikole Tesle, Aleksandra Medvedeva, Njegoševa. Ispiranje atmosferske kanalizacije na bulevaru 12. februar. Pranje i popravka šahti u Negotinskoj ulici.

Iz JKP Naissus apeluju na građane da racionalno troše vodu.

Leave a reply