FK Radnički  iz Niša potpisao je nove  ugovore sa dvojicom talentovanih fudbalera, rođenih Nišlija. Milorad Kojić je potpisao novi ugovor na tri, dok je Nikola Stevanović produžio ugovor na dve godine.

Dvadesetjednogodišnji golman Kojić je prve fudbalske korake načinio  upravo u Nišu. Prošao je sve selekcije Radničkog, a imao je priliku i da  debituje za prvi tim avgusta 2018. godine. Tada je pokazao da se radi o  velikom talentu škole fudbala Radničkog.
Kojić je kao pozajmljeni fudbaler sticao iskustvo u FK Timočaninu, Bosnjači i Radničkom iz Pirota.

Nikola Stevanović (22) je još jedan talentovani fudbaler koji je izdanak  omladinske škole FK Radnički. Prošao je Stevanović sve selekcije kluba,  nastupao je u Dinamu iz Vranja gde je prikupljao neophodno iskustvo. U  novoj sezoni Superlige Srbije upisao je šest nastupa. U prethodnoj sezoni je upisao 20 nastupa za prvi tim, uz jedan gol i  jednu asistenciju.

Sa posebnim zadovoljstvom klub ističe sledeći podatak, pored brojnih  ponuda i interesovanja drugih klubova, dvojac je Radnički prepoznao kao  idealnu sredinu za svoj dalji razvoj, te su odlučili da produže vernost  „Realu sa Nišave“, dok je klub još jednom pokazao da brine o lokalnim  igračima, saopšteno je iz kluba.