ntv 3 Konzorcijum, koji čine direktorka TV „Zona plus“ Slađana Ostojić i „Narodne novine“ čiji je ovlašćeni zastupnik Vitomir Radomirović, kupio je danas u Ageniciji za privatizaciju Nišku televiziju. Ostojić potvrđuje da je ova informativna kuća kupljena za 78.000 evra.
„Nakon što platimo i potpišemo ugovor, prvi koraci su revitalizacija i ulaganje u tehničke i kadrovske kapacitete NTV“, kaže Slađana Ostojić inače direktor i glavni i odgovorni urednik TV Zona plus. „Sledi podizanje kvaliteta i održavanje konutuiteta programa televizije, koja je na medijskoj sceni skoro dve decenije. Nišlije zaslužuju da brend NTV-a nastavi rad “ dodaje Ostojić. sladja sajt
„Završena je agonija posle prve neuspele akucije i ja sam zadovoljan jer smo spasili još jedan niški medijski brend. Građani Niša zaslužuju NTV koji treba da im bude na usluzi“ kaže za TV Zona plus i predstavnik konzorcijuma „Narodnih novina“ Vitko Radomirović. Dodaje da sada sledi osavremenjivanje opreme, kadrovsko osnaživanje.
belami logo Na pitanje, kako je došlo do udruživanja u konzorcijum sa direktrokom TV Zona plus, Radomirović kaže: „Logično je što smo se udružili, Slađana Ostojić je 21 godinu gradila karijeru kao uspešan novinar, urednik i menadžer u medijima. U stvari prve korake u novinarstvu je napravila upravo u RTV „Belle amie“, čiji sam vlasnik i glavni i odgovorni urednik. Dva uspešna menadžera i treba da rade zajedno da bi ovaj deo Srbije imao što kvalitetnije informisanje“ kaže Radomirović.
NTV je prvi put ponudjena na prodaju 30. juna 2015. Prvo nadmetanje 12. avgusta nije uspelo. Početna cena na današnoj licitaciji bila 38.500 evra, prodata je za 78.000 evra.
U kupovini NTV kao drugi ponuđač učestvovao je i izvršni direktor marketinga NTV Aleksandar Živadinović.

By rezija