Kovanlučki trotoari zarasli u šiblje

Kovanlučka bez trotoaraZbog gustog žbunja na obe strane trotoara na početku Kovanlučke,  žitelji ove ulice često su u opasnosti od neopreznih vozača! Pešaci moraju da idu kolovozom, stanovnici kažu da su se obraćali nadležnima, ali do sada bez uspeha. Zbog gustog saobraćaja, niko decu ne pušta ovuda da prolaze sama.

Strašno je, nema trotoara a saobraćaj je visoko frekventan. Bojimo se za njihovu bezbednost. Još je ulica brdovita, automobili ne mogu da stanu. Oni sviraju, deca ne mogu da se sklone jer nemaju gde, priča Jelena Riznić.

Nakon što su se požalili novinarima, priča će možda već sutra da dobije epilog . Iz JKP Medijana obećavaju da će ekipe izaći na teren i ukloniti rastinje. To će omogućiti da se trotoar koliko-toliko koristi. Jer, tu je drvored koji će svakako predstavljati prepreku za prolazak pešaka.Kovanlučka šiblje (4)

A kada je reč o deponiji koja uvek iznova niče na početku Kovanlučke, tu izgleda nema spasa. Pred kamerama, čovek je tu ispraznio puna ručna kolica ambalažnog otpada. U Mediani kažu da ovu mini deponiju stalno čiste, a da ona iznova niče. Apeluju na građane da se ponašaju odgovorno, jer i od njih zavisi da li će živeti u uređenom prostoru ili na đubrištu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com