Lažna dojava opet "evakuisala" niški sud

OOV SUD NIS.mpg_snapshot_00.02_[2014.09.26_17.06.57]Palata pravde u Nišu ponovo je danas oko 13, 30 evakuisana zbog dojave o navodno postavljenoj bombi, a zaposleni u sudovima vratili su se pred kraj radnog vremena, oko pola tri. Za sada nema informacije o tome odakle je stigao preteći poziv.

Proteklih nekoliko godina, sudovi u Nišu često su bili predmet lažnih dojava, ali su svaki put specijalizovane ekipe dolazile i proveravala, kako nalaže i protokol. Obično je cilj ovakvih pretnji odlaganje određenog suđenja, a počinioce je vrlo teško identifikovati.

2 thoughts on “Lažna dojava opet "evakuisala" niški sud

  1. Moj komentar, a ujedno i pitanje je da li je moguće da je neko iz ovog grada dozvolio otvaranje pivnice na 5 metara od Škole mode i lepote u strogom centru Niša, čija bašta zaklanja i pola trotoara, tako da se majke sa malim bebama u kolicima bukvalno “provlače”… Takođe, moje pitanje je da li je moguće da je na dvadesetak metara od iste škole otvorena i kafana!?Pa posle nam deca ne valjaju. Kakva “leđa” su potrebna za dopuštanja ovakvih stvari, kada je i zakon veoma precizan i jasan?!
    Hvala.

Comments are closed.