TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti region i Srbija Udarne VESTI Zdravstvo

LEKARI NA KUĆNOM PRAGU: DRUGI BAZAR ZDRAVLJA(VIDEO)

Nakon korone, kada su sve zdravstvene ustanove bile usmerene lečenju zaraženih tim virusom, sada su mnogi zdravstveni kapaciteti usmereni ka preventivi. Bazari zdravlja nešto su što posebno privlači Nišlije, jer imaju priliku da svoje zdravlje provere besplatno, uz mnogo više vremena za razgovor sa lekarima. Niški Dom zdravlja organizovao je drugi ovogodišnji bazar zdravlja na Paliluli.

Drugi ovogodišnji bazar zdravlja niški Dom zdravlja organizovao je ispred zgrade Niškog kulturnog centra. Palilulci su se u velikom broju odazvali kako bi iskoristili priliku da besplatno provere krvni pritisak, šećer u krvi, prekontrolišu promene na koži… Organizatori su zadovoljni odzivom.


Samo jedan pacijent je imao povišeni pritisak, svi ostali su odlično, zadovoljni smo odzivom, i ljudi su zadovoljni, kaže dr Sandra Živadinović.

 

Nakon Panteleja, Palilula je druga opština u kojoj se organizuje bazar zdravlja. Ekipe Doma zdravlja planiraju da obiđu sve gradske opštine. Sledeći bazar zdravlja planiran je za drugi avgust u Niškoj Banji, na Svetog Iliju, kada je Banja prepuna gostiju.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com