LESKOVAC: 60 GODINA PRIVREDNE KOMORE (VIDEO)

LESKOVAC: 60 GODINA PRIVREDNE KOMORE (VIDEO)

Regionalna privredna komora u Leskovcu obeležila je 60 godina rada i postojanja sednicom parlamenta i dodelom priznanja. Za posebne dopinose u saradnji i razvoju privrede dodeljene su plakete, povelje i  zahvalnice zalužnim privrednicima, preduzećima i pojedincima.

Na sednici parlamenta Regionalne privredne komore u Leskovcu, privrednici su se upoznali sa tokom realizacije inicijativa koje su preko ove asocijacije uputili Vladi Srbije i resornim ministarstvima. Tokom 11 meseci 2022. samo za izmene zakona podnete su 53 inicijative.

Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Leskovac, podsetio je da je ova asocijacija ostvarila uspešnu saradnju sa mnogim komorama u susednim zemljama, prva uvela Hasap sistem na ovom području i izborila se za zaštitu imena geografskog porekla nekoliko proizvoda.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, jedan od dobitnika povelje za poseban doprinos razvoju grada, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa leskovačkom komorom.

Svečanoj sednici prisustvovali su, između ostalih,  i predstavnici privrednih asocijacija Grčke, Severne Makedonije i Atila Galambaš prvi čovek Mađarkse privredne komore.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com