TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti VESTI Zabava

LESKOVAC: JELENA ROZGA NA DRUGOJ VEČERI ROŠILJIJADE (VIDEO)

U okviru druge večeri leskovačke Roštiljijade, koncert na centralnom gradskom trgu održala je hrvatska pop pevačica Jelena Rozga, koji je, prema proceni Policijske uprave Leskovac, posetilo oko 18 hiljada ljudi.

Na koncertu je bilo ljudi svih generacija iz različitih gradova Srbije, koji su u jednom glasu pevali dobro poznate hitove. Najsnažnije emocije kod prisutnih izazvale su stare balade. Iste večeri Jelena Rozga je ujedno proslavila svoj rođendan.

Pre samog nastupa, za Jelenu Rozgu je tradicionalno, priređen prijem u Svečanoj sali Grada. U svom obraćanju ova pevačica je izrazila zadovoljstvo što je prvi put imala priliku da peva pred leskovačkom publikom i bude gost jedne od najvećih gurmanskih manifestacija u našoj zemlji.

Govoreći o planovima za naredni period, dodala je da uveliko radi na pripremi novog albuma, koji bi trebalo da bude objavljen do kraja godine.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ponovio je značaj održavanja Roštiljijade, koju je ove godine obeležila velika posećenost, poželevši dobrodošlicu ovoj pevačici.

Pre Jelene Rozge publiku je na trgu zabavljala lokalna grupa „Kasperi“.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com