TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2024 Politika Udarne

Lista „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ ulazi u izbornu trku (VIDEO)

Srpska napredna stranka, SPS, Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Jedinstvena Srbija, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici potpisali su koalicicioni sporazum i na predstojeće lokalne izbore izlaze pod imenom „Aleksandar Vučić – Niš sutra“. Noslilac liste za grad Niš biće Dragoslav Pavlović.

 

 

 

Mi smo ovim koalicionim sporazumom rešili da nastavimo politiku Aleksandra Vučića,našeg predsednika, da pokažemo kako sve ono što smo uradili, tako i jednu novu energiju i zato danas vidite i neka nova lica ovde među nama, ali se nikada ne odričemo i ljudi koji su već ostavili neki pečat i trag u našoj političkoj partiji, našoj grupaciji. Naša koalicija danas kao što vidite prihvata jedan širi front, nije samo Srpska napredna stranka koja jeste udružena u ovu koaliciju na ovom skupu, nego je danas ovde osam političkih stranaka, kaže Pavlović.
Pavlović kaže da će se u narednim danim predstaviti svojim političkim programom i otvoreno razgovarati o stvarima koje su važne za građane Niša.
Pred nama je jedna velika mogućnost, a to je da pokažemo šta umemo i zato vas sve molim da onako bratski bez imalo sujete, sa puno poverenja, iako je ovde više političkih grupacija danas, krenemo da radimo i da prosperitet našeg grada ne bude upitan u narednom periodu. Da pokažemo ko smo, da pobedimo i da na pravi način predstavimo našeg nosioca liste – to je naš predsednik Aleksandar Vučić.

Nosilac liste u gradskoj opštini Medijana biće dr Dragana Radović Janošević, u Paliluli Bratislav Vučković, na Panteleju Nataša Stanković, na Crvenom Krstu Dragan Stanković i u Opštini Niška Banja dr Tomislav Kostić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com