Ljajić: Grčka od sutra u 6.00 zatvara granice za Srbe

Ljajić: Grčka od sutra u 6.00 zatvara granice za Srbe

EVZONI GRČKA GRANICA

Grčka će od sutra ujutru u 6 sati zatvoriti granice za državljane Srbije, rekao je ministar trgovine, turizma i telekomuinikacija Rasim Ljajić.

On je to izjavio za N1 Beograd.

Kako se navodi, Grčka je tu odluku donela zbog epidemiološke situacije u Srbiji i velikog broja testiranih ljudi iz Srbije u Grčkoj koji su pozitivni. Turistima iz Srbije koji se trenutno nalaze u Grčkoj biće omogućeno da završe svoje aranžmane.

 

Dačić: Moguće zatvaranje grčke granice za državljane Srbije

 

Ivica Dačić

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je od ponoći moguće zatvaranje grčke granice za državljane Srbije.

On je za portal nova.rs naveo da još uvek ne može sa sigurnošću da kaže da će Grci zabraniti ulaz u zemlju srpskim državljanima, ali da postoji šansa da se to dogodi od ponoći.

“Istina je da razmatraju da zatvore granice, a odluku će doneti u toku dana, pa ćemo vas obavestiti”, rekao je Dačić, komentarišući spekulacije da će državljanima Srbije od ponoći biti onemogućen ulaz u Grčku.

Ministarstvo spoljnih poslova Grčke nije za Tanjug moglo da potvrdi informaciju da će Grčka ponovo zatvoriti svoje granice za državljane Srbije zbog pandemije virusa Covid-19, ali nije isključilo takvu mogućnost.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com