Marčelo se družio sa fanovima

MARCELO.mpg_snapshot_01.37_[2014.11.29_17.35.00]Gužva u knjižari „Delfi“. Ali ne bez razloga. Poznati srpski muzičar Marko Šelić Marčelo iznenadio je svoje fanove druženjem i potpisivanjem svog, kako kaže, knjigoalbuma „Napet šou“. Knjiga je deo savremene poezije i pronicljivih, ali i ljudski toplih portreta iz sveta koji nas okružuje. Napet šou ujedno je i fotoportret ovog društva, zatečenog u raskoraku između lošeg sada i goreg sutra.

Svi željno čekaju potpis poznatog hip-hop muzičara Marčela. Promocija novog CD-a i knjige “Napet šou” kroz koju se provlači skeniranje realnosti, analiza razloga zbog kojih smo danas svi akteri jednog „napetog šoua“ i mišljenje da nas posle lošeg danas čeka samo gore sutra privukla je mnoge fanove. Marčelovi obožavaoci mogu da biraju između čitanja i slušanja.

Marčelo kaže da tokom izrade CD i knjige nije imao vremena da rzmišlja koliko će novi projekat privući fanove.

Marčelo je posetio i Sajam knjiga gde se takođe družio sa fanovima. Pored Marka knjigu “Napet šou” potpisuje i mnogobrojna ekipa: Kokan Mladenović, David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić,Dalibor Đorđević, Petar Janjatović, Draža Petrović, Milan Colić, Vladan Beara Elena Krsmanović. Prvo izdanje izašlo je početkom oktobra, a sada se već štampa peto što govori o zainteresovanosti čitalaca za ovakvim žanrom.