MEŠTANI VELE POLJA DOBIĆE VODOMERE (VIDEO)

MEŠTANI VELE POLJA DOBIĆE VODOMERE (VIDEO)

Meštani Vele Polja nakon dvadeset godina dobiće vodomere, za šta su tražili pomoć od Grada Niša. Tako će biti rešen dugogodišnji problem sa vodom koja se nekontrolisano troši u tom selu.

Meštani Vele Polja gotovo dve decenije imaju problem sa vodom koja se nekontrolisano troši. Od Grada traže da im pomogne da Vele Polje dobije vodomere I da se voda revodno naplaćuje i samim tim umereno koristi.

Mi ne tražimo ništa drugo – da Naissus preuzme vodu I da se stavi još 40 vodomera. Onda bi vodu imali svi, kaže Zoran Milić, predsednik Saveta sela Vele Polje.

Miroslav Milutinović, predsednik Gradske opštine Crveni Krst, kaže da je 360 vodomera do sada postavljeno.

Ostavljeno je oko 70, to znači da će biti i naplaćivanje vode.. Dosta se vode troši u navodnjavanju bašti, bazena, kaže Milutinović.

Građani samo žele da Grad posreduje do vodovoda, da vodovod postavi vodomere i da se ta voda kontrolisano koriristi. Mi ćemo to uraditi sa vodovodom, ovo je vrlo rešiv problem, kaže Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša

Putna i komunalna infrastruktura, asfalt, putevi do groblja još neki su od problema koje su meštani Velepolja izneli gradonačelnici Niša.

Na teritoriji Gradske opštine Crveni Krst nalaze se 24 sela.

***Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com