MILOVANOVIĆ: ZA MALU SCENU JAVILA SE DVA IZVOĐAČA, RADOVI USKORO (VIDEO)

MILOVANOVIĆ: ZA MALU SCENU JAVILA SE DVA IZVOĐAČA, RADOVI USKORO (VIDEO)

Na tender za izgradnju Male scene niškog pozorišta javile su se dve kompanije, a uskoro će se znati koja će od njih dobiti posao. Direktor Narodnog pozorišta Spasoje Ž. Milovanović kaže da iz Kancelarije za javna ulaganja uveravaju da će uprkos dugoj proceduri, sve ići po planu. A najavljenu molbu da Teatar na raskršću postane manifestacija od značaja za grad Niš, Narodno pozorište podneće sutra.

 

Spasoje Ž. Milovanović

Tender za izbor firme koja će izgraditi Malu scenu niškog pozorišta završen je i sada je u toku provera dokumentacije dva prijavljena izvođača. Mala scena maće oko 140 sedećih mesta. Rok za završetak radova je 270 dana a vrednost projekta procenjena je na oko 130 miliona dinara.

– Javile su se dve firme, sada je u toku provera dokumentacije. Verujemo ljudima iz Kancelarije za javna ulaganja da će radovi krenuti ubrzo – kaže direktor Narodnog pozorišta u Nišu, Spasoje Ž. Milovanović.

Molba da pozorišni festival ”Teatar na raskršću” postane stalna gradska manifestacija grada Niša u sredu će biti predata nadležnima jer su sve neophodne pripreme završene.

Teatar na raskršću prvi put je organizovan 2018. godine. Pored dobijanja statusa stalne manifestacije u planu je da se festival vrati u svoj prvobitni termin, mesec mart.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com