Milutinović ponovo na čelu opštine Crveni Krst

Miroslav Milutinović, predsednik GO Crveni Krst
Miroslav Milutinović, predsednik GO Crveni Krst

Miroslav Milutinović iz Srpske napredne stranke ponovo je izabran za predsednika Gradske opštine Crveni Krst, dok je za njegovog zamenika izabran Danijel Stanković.

Milutinović je dobio podršku svih prisutnih odbornika na drugoj sednici Skupštine opštine u novom sazivu. Na istoj sednici izabrani su i članovi Opštinskog veća, a Jasmina Ilić iz Pokreta socijalista, novi je zamenik predsednika Skupštine.

Novo rukovodstvo kaže da su prioriteti izgradnja komunalne infrastrukture i pružanje podrške socijalno ugroženom stanovništvu.

U svakom selu postoji neki problem sa vodom, kanalizacijom, putevima. Mi to moramo da pokušamo da rešimo i to će nam biti prioritet. Pored toga, pomoćićemo socijalno ugrožene porodice i Rome kojih na našoj teritoriji ima oko četiri hiljade. Za to smo izdvojili četiri miliona dinara, kaže Milutinović.

Milutinnović dodaje da neće zaboraviti ni mlade, i obećava podršku svim kulturinim i sportskim manifestacijama.

Inače, Skupština Gradske opštine Crveni Krst ima 21 odbornika. Od toga 15 je iz koalicije oko Srpske napredne stranke. Ova koalicija je vlast formirala sa SPS-om i SRS-om.