MINISTAR GAŠIĆ ČESTITAO DAN SPECIJALNE ANTITERORISTIČKE JEDINICE MUP-a

MINISTAR GAŠIĆ ČESTITAO DAN SPECIJALNE ANTITERORISTIČKE JEDINICE MUP-a

Specijalna antiteroristička jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova danas obeležava svoj Dan i 44 godine od kada je formirana, 1978. godine.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić u pismu čestitke pripadnicima jedinice istakao je da je ponosan na njihov profesionalizam, posvećenost i spremnost da brzo reaguju i izvrše svaki zadatak koji pred njih stavi država Srbija.

„Naređenja koja se izdaju vama nisu ni laka ni jednostavna, neretko zahtevaju izuzetne napore, izdržljivost, posebne veštine i znanja, ali na sve operativne izazove vi odgovarate potpunom spremnošću i dajete sve od sebe u službi svojoj državi i svom narodu“, istakao je ministar Gašić i naglasio da će dati sve od sebe da pripadnicima SAJ-a obezbedi još bolju i moderniju opremu.

„Trenutna bezbednosna situacija u našoj zemlji ne dozvoljava nam da se opustimo i slavimo, ali sam uveren da ćemo odgovornom politikom koju vode predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije, uspeti da sačuvamo bezbednost,
integritet i suverenitet naše Srbije. I da zasluženo, zvanično i svečano, proslavimo vaš Dan“, poručio je ministar policije.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com