MINISTARKA ATANASKOVIĆ OBIŠLA KOMPANIJU “SIGMA” U KULI (VIDEO)

MINISTARKA ATANASKOVIĆ OBIŠLA KOMPANIJU “SIGMA” U KULI (VIDEO)

Predstavnici Ministarstva privrede, na čelu sa ministarkom Anđelkom Atanasković i predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, posetili su kompaniju „Sigma“ doo Kula gde je nakon obilaska proizvodnog pogona u Crvenki, upriličen radni sastanak kojem je prisustvovao i Zoran Bulatović, direktor Regionalne privredne komore Sombor.

Ministarka Anđelka Atanasković je istakla da joj je drago što je danas videla jednu potpuno novu tehnologiju i što je kompanija „Sigma“ uložila mnogo u razvoj sredstava za dezinfekciju, koja su veoma važna u borbi protiv kovida.

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić zahvalio se ministarki Atanasković i njenim saradnicima na poseti i podršci koju pruža kompaniji „Sigma“ i opštini Kula, jer je svako radno mesto značajno za opštinu.

Dragan Kapičić, vlasnik i direktor kompanije „Sigma“ je rekao da očekuje da nakon ove posete kompanija „Sigma“ bude još više prepoznata, kako na državnom nivou, tako i šire.

Podsetimo, kompanija „Sigma“ je tokom vanrednog stanja donirala oko 300.000 litara dezinfekcionih sredstva, a od početka pandemije do danas preko 10 miliona litara dezinfikanata kriznim štabovima, lokalnim samoupravama, zdravstvenim ustanovama, privredi i građanstvu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com