Na godišnjicu Ujedinjene seljačke stranke otvorena kancelarija u Nišu

Na godišnjicu Ujedinjene seljačke stranke otvorena kancelarija u Nišu

Still0216_00001Unapređenje poljoprivrede, udruživanje proizvođača u zadruge, obezbeđivanje subvencija, ulaganje u nove farme, plastenike i skladišta, prioriteti su Ujedinjene seljačke stranke,  kaže predsednik te stranke Milija Miletić. Miletić smatra da je poljoprivreda resurs koji nije dovoljno iskorišćen i ističe da će se kao narodni poslanik zalagati da stvari krenu na bolje.
Svečanoj konvenciji, kojom je obeleženo 15 godina postojanja Ujedinjene seljačke stranke, prisustvovali su i gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić i šef poslaničke grupe SNS-a, Zoran Babić. Babić kaže da se na polju poljoprivrede mnogo uštedelo i da su poljoprivrednicima na vreme isplaćene subvencije. Najavljuje i raspravu o novom setu zakona.

Ujedno, na godišnjicu osnivanja, otvorena je i kancelarija Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Nišu, a stranka je izabrala Jelenu Trifunović za predsednicu izvršnog odbora. Stranka je osnovana na današnji dan 2000. godine, a prvi predsednik je bio tadašnji guverner Narodne banke Dragoslav Avramović.[mom_video type=”youtube” id=”yExQKqt9SCM”]

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com