NA JUGU SRBIJE PREMINULO DEVET OSOBA, BOLNICE PUNE!

NA JUGU SRBIJE PREMINULO DEVET OSOBA, BOLNICE PUNE!

KC NIŠ

Devet obolelih sa potvrđenim nalazom na koronu preminulo je u kovid bolnicama na jugu Srbije: šest u Nišu, dvoje u Leskovcu i jedan u Vranju.

U Nišu je trenutno hospitalizovano 360 pacijenata, 14 više nego juče, a 15 njih je na respiratorima i u kritičnom stanju.

U Leskovcu je u kovid bolnici 200 ljudi 30 više nego juče, a u Vranju 141.

VUČIĆ: U NEDELJU OTVARAMO NOVU BOLNICU U KRUŠEVCU

Predsednik Aleksandar Vučić obišao gradilište nove bolnice u Kruševcu (2)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u nedelju biti otvorena nova kovid bolnica u Kruševcu, koja je, kako je istakao, izgrađena u rekordnom roku.

“U nedelju otvaramo novu kovid bolnicu u Kruševcu, u rekordnom roku izgrađenu, a ovi divni crteži krasiće zidove naših bolnica. Hvala deci – umetnicima što su nam ulepšali ovu nedelju. Ovo su njihovi crteži kojima nam pokazuju kako vide našu zajedničku borbu protiv Covid-19”, naveo je Vučić na Instragam nalogu buducnostsrbijeav,

Vučić je objasnio da su učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ “Vuk Karadžic” iz Kruševca crtali i napravili postere, koje šalju kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i objavio fotografije crteža.

“I naša je stvar, poručuju učiteljice, učenici i njihovi roditelji, učesnici istoimenog projekta za podršku lekarima, medicinskim sestrama i pacijentima”, istakao je predsednik Srbije.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com