TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

COVID19 Današnje vesti Kultura

NA REPERTOARU „MALI PRINC“ I „NOVOGODIŠNJA AVANTURA“

 

Pozorište lutaka Niš tokom vanrednog stanja prikazuje svoje predstave na Jutjub kanalu. Repertoar za ovu semicu:

Četvrtak, 23. april, „Mali princ“

Mali princ
FOTO: Pozorište litaka Niš

Predstava nastala po čudesnom delu Antoana de Sent Egziperija. Maštovite lutke, živa igra, originalna muzika i predivan dizajn nude jedinstven multimedijalni doživljaj. Svi odrasli su nekada bili deca, mada se malo ko seća svih čari detinjstva, ali ova zapanjujuća i lepa priča će svakoga na to podsetiti. „Mali princ“ je zapravo priča o ljubavi, odgovornosti, žrtvi, radosti i životu.

Predstavu je režirao Zoran Lozančić, a uloge tumače: Mirjana Đorđević, Tatjana Milenković,Toma Bibić, Marija Cvetković, Slobodan Miljković, Svetlana Mihajlović, Dejan Gocić i Irena Mitić.

 

Nedelja, 26. april, „Novogodišnja avantura“

Novogodišnja avantura
FOTO: Pozorište litaka Niš

Likovi iz najpoznatijih Diznijevih bajki, ali u potpuno drugačijim ulogama, podeljeni su u dve takmičarske ekipe: Zloće i Dobrice. Odgovaraju na pitanja iz opšte kulture, takmiče se u pevanju i plesu i treba da otkriju tajanstvenu ličnost. Kviz vodi šarmantni voditeljski par, Zvezdana i Zvezdan. Tokom predstave deca mogu da navijaju za svoje favorite, da ih bodre i pogađaju tajanstvenu ličnost.

Predstavu je režirao Dejan Gocić, a uloge tumače: Mirjana Đorđević, Toma Bibić, Biljana Radenković, Tatjana Milenković, Aleksandra Pavlović, Dina Arsić i Nikola Cekić.

Linkovi će biti objavljeni na fb strani Pozorišta lutaka.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com