uliceSaobraćajnice u Nišu uglavnom su očišćene od snega, ali sada najveći problem, pogotovu pešacima pravi kiša i sneg koji se topi. Ulice, a naročito veće raskrsnice su pod vodom, pa se napolje može samo u čizmama.

Kiša i temperature iznad minusa počele su da tope i sneg na trotoarima, pa se jedva hoda. Sa dolaskom večeri i padom temeprature može se očekivati i poledica.

Upravo zbog toga bile su skraćene neke autobuske linije.

Zbog Badnjeg dana, i autobusi na svim gradskim, pa i prigradskim linijama mnogo ranije su prestali da voze! Poslednji polasci na gradskim i prigradskim linijama bili su između 20 i 21 sat.

Parking besplatno, ali samo tamo gde je zavejano!

JKP „Parking servis“ Niš danas naplaćuje parkiranje samo na očišćenim parking mestima, što podrazumeva mesto, na kojem u trenutku parkiranja, postoje jasno uočljive oznake na kolovozu.

„Kontrolori JKP „Parking servis“-Niš će tokom celog dana biti angažovani na čišćenju snega sa parking mesta, kažu iz ovog preduzeća.

U Nišu koji inače kuburi sa parking mestima, sneg je izazvao kolaps.

U širem centru gotovo da nemate gde da ostavite auto, a automobili stanara koji plaćaju godišnje karte su okovani snegom i ledom koji su kamioni za čišćenje kolovoza naneli na trotoare, a oni koji su imali sreću da se izvuku iz ove zamke, pri povratku kući ne znaju šta će sa autom.

By rezija