NAGRADE I DIPLOME NAJBOLJIMA NA LIKOVNOM KONKURSU ŠAF-A “ZIMSKE ČAROLIJE” (VIDEO)

NAGRADE I DIPLOME NAJBOLJIMA NA LIKOVNOM KONKURSU ŠAF-A “ZIMSKE ČAROLIJE” (VIDEO)

Škola animiranog filma nagradila je pobednike likovnog konkursa ”Zimske čarolije”, na kojem su učestvovali osnovci sa teritorije grada Vranja. Takmičili su se u dve kategorije, po uzrastu, a interesovanje je bilo veliko.

Na tradicionalni konkurs Škole animiranog filma „Zimske čarolije“ stiglo je 146 radova u prvoj kategoriji i 27 radova u drugoj kategoriji, ukupno 173 rada. Nagrade i diplome svečano je uručila direktorka ŠAF-a Jasmina Stojanović, koja je pozdravila prisutne. Ona je istakla da će dobitnici osim poklona i diploma dobiti i besplatnu članarinu u ŠAF-u, što je novina.

– Odluku o tome kome ćemo dodelili nagradu donosimo na osnovu više faktora. Ne gledamo samo talenat. Mnogo je važnije koliko se dete posvetilo tom radu – kaže direktorka ŠAF-a Jasmina Stojanović.

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda: treće mesto pripalo Dunji Bogdanović, učenici prvog razreda OŠ „Vuk Karadžić“, druga nagrada Danici Trajković, učenici četvrtog razreda OŠ „Radoje Domanović“ dok je prvu nagradu osvojila Olga Milovanović, učenica drugog razreda OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje.

U kategoriji od petog do osmog razreda: treće mesto zauzela Teodora Stanković, učenica sedmog razreda OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje, drugo Talija Marković učenica petog razreda OŠ „Vuka Karadžić“ dok je prvu nagradu je osvojila Anđela Dimitrijević, učenica osmog razreda OŠ „Radoje Domanović“

ŠAF će vršiti upis novih članova 4. februara od 11 sati u prostorijama ŠAF-a, za sve oni koji su zainteresovani. Članarina će biti 1.000 dinara na mesečnom nivou.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com