субота, јул 20

(VIDEO) Nagrađeni učenici generacije, vukovci i sportisti GO Crveni Krst

0
58

Tradicionalno, predstavnici Gradske opštine Crveni Krst nagradili su učenike generacije osnovnih škola, vukovce i najbolje mlade sportiste u protekloj školskoj godini. Ovo je samo jedan od načina da se mladi motivišu da i dalje nižu uspehe i podstrek da upišu željene škole, kaže predsednik Opštine Miroslav Milutinović.

 

Njihovo dosadašnje školovanje obeležile su sve petice u đačkim knjižicama, brojne medalje sa različitih takmičenja. Sada već imaju ozbiljne planove za svoju budućnost. Za svoj rad i trud dobili su i nagrade od Opštine Crveni Krst.

„Bilo je teško imati sve petice, ali se trud isplatio. Sada ću upisati želejenu gimnaziju „Svetozar Marković“ u Nišu“, kaže vukovac Aleksanadra Aleksić.

Ove godine njih 212 su mali maturanti. Među njima je sedmoro đaka generacije, šestoro sportista generacije i 36 vukovaca. Svi su dobili simbolične nagrade od Opštine Crveni Krst kako bi ih motivisali da i dalje nižu uspehe.

„Danas je svečan dan za Opštinu Crveni Krst i mi na ovaj način promovišemo mlade talente i poklanjamo knjige kako bi se sećali ovog perioda života“, kaže predsednik GO Crveni Krst Miroslav Milutinović.

Milutinović dodaje da je ove godine iz opštinskog budžeta izdvojeno pola miliona dinara za pomoć i opremanje predškolskih ustanova i sedam škola koliko se nalazi na području ove opštine.

Leave a reply