NAISA DOČEKUJE MLADOST ZA NASTAVAK DOBRE SERIJE (VIDEO)

NAISA DOČEKUJE MLADOST ZA NASTAVAK DOBRE SERIJE (VIDEO)

Peto kolo ARKUS lige donosi nova rukometna uzbuđenja. Svi rukometni sladokusci će u Nišu imati prilike da vide derbi meč između Naise i Mladosti iz Nove Pazove koji se igra u ponedeljak u hali Čair. Ovaj meč od velikog je značaja za obe ekipe jer se i jedni i drugi nalaze na visokim pozicijama u prvenstvu i ovaj meč može biti prekretnica sezone za oba tabora.

Đorđe Teodorović, trener ŽRK Naisa


Žrk Naisa će u ponedeljak od 19 časova dočekati ekipu Žrk Mladosti iz Nove Pazove u okviru 5. kola ARKUS lige. Nišlijke u ovaj meč ulaze sa velikim očekivanjima jer su se posle pobede u Inđiji usidrile na trećoj poziciji, i dišu za vrat upravo rukometašicama Mladosti koje se nalaze na drugom mestu i apsolutni su hit dosadašnjeg dela šampionata.

– Možemo reći posle četiri utakmice da je start dobar. Zaposeli smo treće mesto i došli smo u situaciju da imamo drugu najbolju odbranu u ligi – kaže Teodorović.

Meč sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove neće biti ni malo lak, ocenjuje Teodorović. Prvi put od početka sezone niška ekipa nema kadrovskih problema, sve igračice su se oporavile od povreda i trener Teodorović imaće na raspolaganju sve igračice pred derbi sa ekipom iz Nove Pazove

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com