Naissus boxing night u petak na keju

Naissus boxing night u petak na keju

Bokserski klub Naissus, Sportski savez Niša i Balkan boxing će i ove godine organizovati veče boksa pored Nišave u petak 30. Juna od 20 sati.

NAISSUS BOXING NIGHT 2017 okupiće najbolje boksere Srbije. Na programu će biti mečevi i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a danas je u Nišu održan javni trening kako bi se boks približio široj, posebno mlađoj populaciji i uputio javni poziv za mečeve na keju.

Treningu su prisustvovali borci glavnih mečeva niške noći boksa. Filip Stanković iz Niša će u ring protiv Aleksandra Kostića iz Surdulice, dok će Nina Stajković (Niš) rukavice ukrstiti sa Marijom Šveljo (Ruma). Ulaz je slobodan, a početak je zakazan za 20 sati.

Mogli ste da vidite da sam spremna za meč. Osećam tu sjajnu atmosferu u gradu pred boks spektakl, svi su uz mene. Budite moja podrška i u petak, pobeda će biti zajednička, izjavila je petnaestogodišnja Nina, članica BK Naissus.

I Filip očekuje pobedu pred domaćom publikom.

Protivnik je dobar, ali ću se potruditi da meč rešim što ranije. Sjajan ambijent, moj prvi profesionalni meč i velika podrška niške publike su dovoljni razlozi da dam sve od sebe,  istakao je Filip Stanković,

Stanković je inače bokser BK Naissus kome je tek 19 godina, navodi se u saopštenju koje je sa fotografijama dostavljeno našoj redakciji.

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com