Najveće interesovanje za letovanje u Grčkoj

LETOVAJE 1Iako je Niš po primanjima na samom dnu lestvice što se Srbije tiče, a u vrhu po broju nezaposlenih, ipak se Nišlije ne odriču letovanja tako lako. Većina tvrdi da će i ove godine desetak dana provesti na moru. Uglavnom idu u Grčku, a za pričle da se na granici duzimaju hrana i cigarete, tvrde da su prazne.

I u turistikim agencijama su zadovoljni prodajom aranžmana. Grčka je i dalje, kažu, destinacija broj jedan za Nišlije.

I moja preporuka je Grčka, Olimpiska rivijera ili Halkidiki, kaže direktor Turističke agencije Aero turs Lidija Stanković.

Aero turs je agencija koja je odmah po pokretanju čarter letova iz Niša prilagodila ponudu novim okolnostima, i napravila aranžmane i za evropske gradove u koje sleću avioni sa Konstantina Velikog.

Imali smo aranžmane za Kopenhagen, a za jesen spremamo iznenadjenje I to za sve gradove do kojih se stiže avionom iz Niša, kaže  Lidija Stanković.

Cene aranžmana za Grčku i druge destinacije, kao što su Španija i Italija koje su sve primamljivije Nišlijama zavise od datuma polaska, kao i od toga da li želite da letujete u hotelu ili apartmanu, da li ćete sami da spremate hranu, ili vam to ne pada na šamet. Aranžmani,koji podrazumevaju samo smeštaj i prevoz kreću se od 69 evra za pred i post sezonu, pa do 300 evra u jeku sezone.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com