NAPUŠTENA PUMPA – LEGLO ZARAZE (VIDEO)

NAPUŠTENA PUMPA – LEGLO ZARAZE (VIDEO)

Stara napuštena benzinska pumpa u ulici Vojvode Gojka u Nišu postala je divlja deponija za smeće! Prostor oko pumpe koja je u vlasništvu Lukoila postao je leglo pacova I zmija, tvrde građani ovog dela niške Palilule. Ali njihove žalbe nisu urodile polodom – do sada !

Miodrag Mladenovović i Kristina Rašić žive u blizini nekadašnje benzinske pumpe u ulici Vojvode Gojka. Kažu da su više puta žalili komunalnoj policiji. Ali da sui m rekli da to nije u njihovoj nadležnosti.

Ova parcela je u vlasništvu kompanije Lukoil. Na pitanje Tv Zone plus da li je moguće naći rešenje za primedbe građana, iz PR Službe odgovaraju”

Želimo da vas obavestimo, pošto objekat već određeno vreme ne postoji, da je ova zemlja oglašena za prodaju, kako bi bila korišćena na dobrobit građana ovog kraja Niša. Kompanija je i u ranijem periodu primenjivala mere vezano za održavanje čistoće na ovom zemljištu i svakako će nastaviti to da čini i dalje. S tim uvezi u odmah ćemo preduzeti odgovarajuće mere.

Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.