Jake policijske snage na području sela u okolini Knjaževca

Nastavlja se potraga za devojčicom Monikom Karimanović u selima oko Knjaževca, rečeno je u MUP-u.

 

 

 

napuštena kuća u kojoj se krio osumnjičeni

Sumnja se da je Moniku na putu od kuće do škole u niškom selu Suvi Do oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji javnosti kao “Malčanski berberin”.

Policija je i u toku noći nastavila potragu za 12-ogodišnjom devojčicom, čiji je nestanak policiji prijavljen u petak popodne.

potraga u selu Orešac

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je sinoć i video snimak skrovišta u Orešcu kod Knjaževca, za koje se smatra da je osumnjičeni Ninoslav Jovanović koristio da sakrije otetu devojčicu.

 

 

MALČANSKI BERBERIN

Ninoslav Jovanović

Ninoslav Jovanović (46) osuđivan je za silovanje a javnosti je poznat kao “malčanski berberin”, zbog toga što je svoje žrtve šišao.

Tokom 2006. godine osuđen je na 15 godina zatvora zbog silovanja jedne devojčice i pokušaja silovanja druge. Iz zatvora je pušten u januaru prošle godine. Već oktobra meseca ponovo je uhapšen zbog proganjanja ženskih osoba preko društvenih mreža. Nakon odsluženja kazne, kako kažu meštani, nije se vratio u svoju kuću već je boravio u napuštenim kućama u okolini Niša.

Policija je ranije pozvala građane koji imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju da jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

SEDMI DAN POTRAGE ZA DEVOJČICOM

Monika

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović iz sela Suvi Do kraj Niša nestala je u petak ujutru. Poslednji put viđena je u Naselju Brzi Brod. U 7.20 krenula je u školu, ali se tamo, kako je za Zonu plus ispričala njena majka Aleksandra, nije pojavila.

U potragu sem policije dali su se i rodbina i građani.

 

 

 

VUČIĆ: POTRAGA ZA MONIKOM PRIORITET

Potraga za Monikom Karimanović je prioritetno pitanje i policija intenzivno radi na tome da je pronađe- rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

MILETIĆ TRAŽI NAJSTROŽE KAZNE

O otmici devojčice pričalo se na sednici Skupštine Srbije. Narodni poslanik Milija Miletić pozvao je Visoki savet sudstva da reaguje kada, kako kaže, sudije oslobađaju pedofile.