TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Hronika

NASTAVLJENA POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE

Nastavlja se potraga za telom ubijene dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, a u selu Zlot ispred kuće D. D. osumnjičenog za ubistvo devojčice trenutno se nalazi policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame, javlja reporter Tanjuga. Potraga se nastavlja proverom više lokacija u borskom kraju. Podsetimo, nakon sinoćnjeg saslušanja  na predlog Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru odredio je pritvor u trajanju do 30 dana J. S. i D. D, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

J. S. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, dovedeni su u to tužilaštvo sa krivičnom prijavom Policijske uprave u Boru. Oni su osumnjičeni da su automobilom udarili devojčicu, a nakon toga se dogovorili da telo deteta bace. Priznali su zločin i naveli da je telo devojčice na deponiji, ali, kako je ranije izjavio ministar policije Bratislav Gašić, sumnja se da je jedan od osumnjičenih za ubistvo devojčice prebacio telo na drugo mesto.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u četvrtak, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili J. S. (50) i D. D. (50), zbog sumnje da su ubili devojčicu. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je tada MUP.

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com