петак, јул 19

NAVIJAMO ZA “ORLOVE”, NAVIJAMO ZA GOLOVE: Meridian svaki pogodak Srbije nagrađuje sa 2 MILIONA DINARA!

0
30

Od sada, pa do kraja Svetskog prvenstva – svaki gol Srbije je POSEBAN!

Prva faza Svetskog prvenstva je gotova, Srbija se nije proslavila protiv Brazila, ali vreme je za novi test i nadamo se goleadu naših “Orlova”.

Naredni izazov je selekcija Kameruna, sa kojom se Srbija sastala samo jednom u svojoj istoriji i to u prijateljskom meču kada je slavila rezultatom 4:3. Da li ćemo i danas videti “kišu” golova – ostaje da vidimo, a nema sumnje da će cela Srbija navijati za to. I naravno, da veća brojka bude na našem kontu.

Kao što smo rekli, osim što ćemo svim srcem navijati za pobedu našeg tima, navijaćemo i da Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i ostali “Orlovi” budu “raspucani” kako večeras, tako i u nastavku šampionata, jer je sportska kladionica Meridian odlučila da svaki gol srpskih fudbalera nagradi sa 2.000.000 DINARA!

Samo u Meridianu svaki pogodak reprezentacije Srbije vredi čak 2.000.000 dinara, a iznos će biti uplaćen u humanitarne svrhe, kako bismo i u vreme slavlja velikih pobeda, ipak bili i uz one kojima je pomoć potrebna i koji se uspesima jednako raduju kao i mi!

Nema sumnje da “Orlovi” imaju dovoljno motivacije i da će nas obradovati golovima i pobedom, a uz Meridian to vredi duplo više!

Nije tajna da je Meridian, osim što je lider u industriji igara na sreću, godinama unazad lider i kada se radi o društvenoj odgovornosti, a ovog puta spaja lepo i korisno.

Pravila su jasna – svaki gol Srbije u humanitarnu Meridianovu kasu donosi 2.000.000 dinara!

I to nije sve, ako želite da pojačate podršku Srbije – uradite to novim

PATRIOTSKIM TIKETOM!

Meridian sve novoregistrovane korisnike časti sa 2.000 RSD bonusa dobrodošlice i to bez uslova, tako da odmah nakon registracije možete sastaviti tiket sa najvećim kvotama i igrati na Srbiju!

A, ako se odlučite da igrate baš utakmicu Srbije i Kameruna – čeka vas sjajna ponuda:

UKUPNO GOLOVA SRBIJE

4 gola: manje – kvota 1.05, više – kvota 18

3 gola: manje – kvota 1.10, više – kvota 8.60

2 gola: manje – kvota 1.30, više – kvota 3.75

Navijamo za “Orlove”, navijamo za golove!

 

Leave a reply