NESTALI MLADIĆ IZ NIŠA NAVODNO VIĐEN U BEOGRADU?

NESTALI MLADIĆ IZ NIŠA NAVODNO VIĐEN U BEOGRADU?

Apel majke objavljen na društvenim mrežama

Osamnaestogodišnji Nišlija Jovan Veselinović, kojem se svaki trag gubi sinoć, navodno je viđen u Beogradu, nezvanično saznaje TV Zona plus.

Podsetimo, mladić je poslednji put viđen na Bulevaru Nemanjića prošle noći oko 23 sata, a majka Milica, koja ga od tada traži uz pomoć prijatelja, rodbine, objavama na Fejsbuku i preko medija, dobila je telefonski poziv iz Beograda u kojem se tvrdi da je njen sin viđen u Mirijevu.Ovo je za sada nepotvđena informacija koju će istraga sigurno proveriti.

Jovan, maturant niške Umetničke škole, u trenutku kada je nestao bio je obučen u farmerke, crni duks, tamnu jaknu i crne patike.

Majka Milica je za TV zona plus rekla da su se čuli te večeri i da je mladić bio kod druga, a da je na putu do kuće trebalo da isprati drugaricu.

Policiji je nestanak mladića prijavljen oko ponoći i u Policijskoj upravi su tokom dana potvrdili da ga intenzivno traže.

“Obilazimo sva mesta na kojima je bio i kontaktiramo sve osobe koje mogiu da imaju neke informacije”, rekli su Zoni plus u policiji.

Majka Milica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave na telefon 063-7312987.

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com