TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Hronika

Nestao Jovan (18) iz Niša! Majka moli za pomoć!

foto: privatna arhiva

Osamnaestogodišnji Jovan nestao je sinoć, a majka moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave na telefon 063-7312987. Ona je prvi poziv uputila sa društvenih mreža.

Mladić je poslednji put viđen na Bulevaru Nemanjića oko 23 sata, a tada mu se gubi svaki trag, kaže majka za Zonu plus. Dodaje da su ga celu noć tražili rodbina i prijatelji, ali da za sada nemaju nove informacije.

Obučen je u farmerke, crni duks, tamnu jaknu i crne patike.

“Čuli smo se pre nego što je krenuo kući, rekao je da će da isprati drugaricu a do kuće mu treba 10 minuta” – priča majka Milica Cvetković.

POLICIJA INTENZIVNO TRAGA ZA JOVANOM

Policiji je nestanak mladića prijavljen oko ponoći.

Apel majke objavljen na društvenim mrežama

“Prijavljen nam je nestanak mladića koji je 2003. godište. Policija intenzivno radi na njegovom pronalasku. Obilazimo sva mesta na kojima je bio i kontaktiramo sve osobe koje mogiu da imaju neke informacije” – kažu Zoni plus u policiji.

“Zadnji kontakt smo imali oko 22 sata, zvala sam ga celu noć, do 4 ujutru telefon je zvonio, bez odgovora. Pretpostavljam da se onda ispraznio. Moj sin nije nikada imao problem sa alkoholom, narkoticima niti je ikada odlazio od kuće” – kaže majka Milica.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com