NIFON SECURITY: URUČENJEM PRIZNANJA OBELEŽENE TRI DECENIJE RADA (VIDEO)

NIFON SECURITY: URUČENJEM PRIZNANJA OBELEŽENE TRI DECENIJE RADA (VIDEO)

Predsednik Kluba privrednika Naisus Dragan Milošević uručio je Kompaniji Nifon security poklon u znak zahvalnosti za dugogodišnju uspešnu saradnju

Uručenjem priznanja, Kompanija “Nifon security” obeležila je tri decenije uspešnog rada. Nifon je firma specijalizovana za poslove bezbednosti, spremna da odgovori najsloženijim zahtevima i potrebama korisnika, a posebno je poznata i kao društveno odgovorna kompanija.

Za uspeh jedne kompanije potrebna je dobra ideja, vreme i resursi, a najpotrebniji su – ljudi! Upravo zato, kompanija Nifon security je 30- godišnjicu uspešnog rada obeležila odavanjem priznanja svima koji su pomogli da ona bude to što danas jeste – lider u poslovima bezbednosti.

“Trideset godina je dug put. Mnogo toga smo prošli da bismo postali vodeća kompanija na polju obezbeđenja na jugu Srbije, da zapošljavamo više od 200 radnika i imamo više od 2.000 klijenata. Nećemo se tu zaustaviti, ići ćemo i  dalje i osavremenjavati naše tehničke sisteme, obučavati naše ljudske resurse, da bi Nifon security svojim klijentima prušao još bolje usluge” – rekao je Slavko Šain iz Kompanije “Nifon security”.

 

Priznanje za TV Zona plus primila je direktorka i glodur Slađana Ostojić

Među nagrađenima je i TV Zona plus, koja sa Nifonom sarađuje od svog osnivanja, kao jedina medijska kuća koja je dobila to priznanje.

Predsednik Kluba privrednika Naisus Dragan Milošević uručio je Kompaniji Nifon securiti poklon u znak zahvalnosti za dugogodišnju uspešnu saradnju, a direktor Regionalne privredne komore u Nišu Aleksandar Milićević je kompaniji Nifon uručio posebno prizanje Privredne komore Srbije za 30 godina rada.

Direktor Kompanije “Nifon security” Veselin Jakovljević zahvalio je svima koji su bili uz njih protekle tri decenije, a Slavko Šain posebno je istakao doprinos menadžmenta firme i svih zaposlenih.

Završnici obeležavanja značajnog jubileja prisustvovale su brojne kolege, saradnici, poslovni partneri i prijatelji kuće.

Trideseta godišnjica rada  je prethodnih dana obeležena i akcijom dobrovoljnog davanja krvi, Danom otvorenih vrata, uručili su vrednu donaciju Sigurnoj kući u Nišu i organizovali tradicionalni turnir u malom fudbalu.