NIŠ I NIŠLIJE SPREMNI ZA BELGIJU (VIDEO)

NIŠ I NIŠLIJE SPREMNI ZA BELGIJU (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije privodi kraju pripreme pred mečeve sa Letonijom i Belgijom, a Niš pripreme za ovaj sportski spektakl. Izabranici Svetislava Karija Pešića u Nišu treniraju van očiju javnosti, a tako je bilo i na kontrolnom meču protiv Bugarske.

Dragan Panajotović, sportski novinar


Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je u Niš, gde će odraditi završne pripreme pred mečeve sa Letonijom i Belgijom, koji se igra 3. jula u Čairu. U Nišu par godina unazad nije bilo reprezentativne A selekcije, pa za ovaj meč vlada veliko interesovanje. Naši košarkaši su juče igrali kontrolni meč protiv reprezentacije Bugarske.  Dragan Panajotović, sportski novinar kaže da će susret u Čairu doneti dobro i reprezentaciji i Nišu.

”Dobro je što je reprezentacija malo izašla iz Beograda, i što su odabrali Niš koji ima sve uslove za organizaciju nečeg ovakvog”  – kaže sportski novinar Dragan Panajotović.

Niš voli košarku. Domaćin je KRK-a, kao i kupa ”Ciga Vasojević”, ali nikako da dobije klub koji može da parira Zvezdi i Partizanu. Niš će pored ovog susreta biti domaćin i juniorskog evropskog prvenstva koje će se održati 2023. godine.