vlada-srbijeU Nišu je održana i druga tematska sednica Vlade Republike Srbije sa predstavnicima Svetske banke. Delegaciju je predvodila regionalna direktorka za jugoistočnu Evropu Elen Goldstin.
Zadovoljan što je sednica vlade održana u Nišu i zahvalan regionalnoj direktorki za jugoistočnu Evropu Elen Goldstin, šefu Kancelarije Svetske banke u Srbiji Toniju Verhejenu, kao i šefu delegacije EU u Srbiji Majklu Devenportu na pomoći koju pružaju Vladi Srbije. Ovako u saopštenju premijer ocenjuje drugu tematsku sednicu sa predstavnicima Svetske banke.
Premijer Vučić kaže  da je želi  da Srbija postane moderna, ekonomski uspešna zemlja zadovoljnih građana. Vlada je do sada postigla dobre rezultate, ali je neophodno stalno raditi na strateškim ciljevima i najboljim načinima kako da se oni ostvare, navodi se dalje u  saopštenju.
Vučić ističe  da je regionalna direktorka Svetske banke Elen Goldstin impresionirana rezultatima koje je Vlada do sada postigla i da će Svetska banka pružiti svaku pomoć Vladi Srbije.
Gosti na današnjoj sednici bili su i konsultanti Svetske banke Vilijam Isaks i Rej Šostak, koji su preneli svoja iskustva iz oblasti strateškog planiranja i kreiranja efikasnih timova.