уторак, јул 16

NIŠ: YU GRUPI NAGRADA ZA ŽIVOTNO DELO ZA ŽIVOTNO DELO(VIDEO)

0
49

Yu grupa“, jedna od najdugovečnijih i najpopularnijih na prostorima bivše Jugoslavije, od Grada Niša dobila je priznanje za životno delo. U okviru „Evergreen festivala“ svoje hitove izvešće pred Nišlijama na nešto drugačiji način – uz pratnju Simfonijskog orkestra. Nastupiće zajedno sa orkestrom „Impresija“ u petak na Letnjoj pozornici sa početkom u 20 sati.

Yu Grupa nakon sedam godina nastupiće ponovo u Nišu. Prvi put za 53 godine postojanja grupe Yu grupa nastupiće zajedno sa simfonijskim orkestrom. Na petom Evergreen festivalu. Yu grupa će zajedno sa orkestrom „Impresija“ izvesti svoje najveće hitove!

Dugo nismo bili, zadnji put smo imali sjajan koncert. Ovo će biti drugačiji koncert, prvi put ćemo nastupiti sa Simfonijskim orkestrom. To je nešto što smo dugo želeli ali se tek sad dogodilo, kaže Petar Jelić.

 

Yu grupa je od grada Niša dobila priznanje za životno delo koje im je uručila gradonačelnica Dragana Sotirovski. Koncert će se održati u petak 30. juna na Letnjoj pozornici u Nišu od 20h. Za decu do petnaest godina ulaz na koncert je besplatan.


Leave a reply