TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

Niški i beogradski bendovi sviraju u čast Jovana Veselinovića

U utorak 17. avgusta sa početkom od 19 sati u dvorištu Banovine u Nišu biće održan memorijalno-humanitarni koncert „Jovanovo sunce“ u organizaciji udruženja Štek House i benda Hazel. Koncert je u čast Jovana Veselinovića, mladog Nišlije, čije je beživotno telo pronađeno na gradilištu u ulici Branka Krsmanovića u Nišu, nakon četvorodnevne potrage.

“Jovan je bio mlad momak, pun snova i želja, umetnička duša, maturant niške umetničke škole i bubnjar u niškom bendu Hazel. Jovan je sa bendom osvajao brojne nagrade i svoj grad uvek predstavljao u najlepšem mogućem svetlu na festivalima u Srbiji i regionu. Smatrajući  da sigurnost mladih treba da bude na prvom mestu,  organizatori ovim događajem žele i da podignu svest o nestaloj deci i bezbednosti omladine te edukuju ljude svih starnosnih dobi o bitnosti hitnog reagovanja kada se desi neki slučaj sličnom ovome u njihovoj okolini, kao i uvođenju Amber Alerta” – navode organizatori.

U sećanje na svog prijatelju i kolegu Jovana, na memorijalno-humanitarnom koncertu sviraće niški bendovi Hazel, Dexter, Gora , Voodoo i beogradski sastav Lisilo.

Ulaznica se neće naplaćivati, ali svi koji budu želeli da posete koncert mogu da doniraju novac, koji će biti uplaćen Banci dobročinstva za lečenje dvogodišnje Taše Vučković iz Žitorađa kojoj je hitno potrebna operacija tumora zadnje lobanjske jame.

Zbog poštovanja epidemioloških mera broj posetilaca je ograničen na 500 ljudi.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com