Niš

Na šta bi Nišlije potrošile gradski budžet? Šta prvo treba da se reši u kraju i koliko grad može da pomogne? Građani Niša mogu do 31. decembra da pošalju svoje predloge kabinetu gradonačelnice, a iz graske kase u narednim godinama biće finansirani najvažniji predlozi, kaže za Zonu plus gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Priprema se gradski budžet za 2021. godinu, i grad Niš poziva sve građane da predlozima učestvuju u razvojnom planu. Nišlije smatraju da bi novcem iz gradske kase u narednim godinama trebalo da se reše različiti lokalni problemi.

Pojedini predlozi biće uvaženi i planirani u budžetu za naredne godine, zato je saradnja sa građanima važna, kaže za Zonu plus gradonačelnica .

Svoj interes imaju i predstavnici civilnog sektora.

Građani, udruženja, organizacije svoje predloge mogu da dostave kabinetu gradonačelnice do 31. decembra ove godine, putem mejla ili dostavljenjem predloga nadležnima u Skupštini.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.