TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo PITAMO ZA VAS PITAMO ZA VAS INFORMATIVA PROJEKTI 2020 Udarne VESTI

NIŠLIJE KREIRAJU BUDŽET (VIDEO)

Niš

Na šta bi Nišlije potrošile gradski budžet? Šta prvo treba da se reši u kraju i koliko grad može da pomogne? Građani Niša mogu do 31. decembra da pošalju svoje predloge kabinetu gradonačelnice, a iz graske kase u narednim godinama biće finansirani najvažniji predlozi, kaže za Zonu plus gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Priprema se gradski budžet za 2021. godinu, i grad Niš poziva sve građane da predlozima učestvuju u razvojnom planu. Nišlije smatraju da bi novcem iz gradske kase u narednim godinama trebalo da se reše različiti lokalni problemi.

Pojedini predlozi biće uvaženi i planirani u budžetu za naredne godine, zato je saradnja sa građanima važna, kaže za Zonu plus gradonačelnica .

Svoj interes imaju i predstavnici civilnog sektora.

Građani, udruženja, organizacije svoje predloge mogu da dostave kabinetu gradonačelnice do 31. decembra ove godine, putem mejla ili dostavljenjem predloga nadležnima u Skupštini.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com