NOVA RADNA MESTA U “RESORU” (VIDEO)

NOVA RADNA MESTA U “RESORU” (VIDEO)

Otvaranjem novog pogona za proizvodnju komunalne opreme, autosmećara i cisterni za prevoz opasnog otpada, firma “Resor” iz Gadžinog Hana proslavlja 30 godina postojanja i rada. Kako je proizvodnja proširena i izvozom povećana za 30 odsto, u planu su nova zapošljavanja stručnih kadrova, najavio je direktor Resora Branislav Mihajlović.

Kompanija “Resor” – lider u proizvodnji komunalne opreme u Srbiji i na zapadnom Balkanu otvorila je nov pogon za proizvodnju automsmećara i autocisterni od aluminijima za transport opasnih materija. Na ovaj način proslavlja tri decenije rada.

Proizvodi se plasiraju u više od 100 gradova i opština u Srbiji, kao i u zemlje zapadnog Balkana, u Bugarsku, Hrvatsku, BIH, Crnu Goru i Severnu Makedoniju. Izvoze se autocisterne za pranje ulica, cisterne za gorivo i automsećari.

Proizvodni pogoni Resora u Gadžinom Hanu su na gotovo 6.000 metara kvadratnih.Kompaniji je dodeljen i žig “Čuvar kuća” kojim je potvrđen da je kvalitet proizvoda nastao od domaćih sirovina i pameti.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com