NOVČANIK BIRA MESTO ZA PROSLAVU NOVE GODINE (VIDEO)

NOVČANIK BIRA MESTO ZA PROSLAVU NOVE GODINE (VIDEO)

Do proslave Nove godine ostalo je nešto više od mesec dana. Strah od koronavirusa nas više ne sprečava da slavimo u restoranu i da putujemo, ali ove godine najveća prepreka je ekonomska kriza i mnoga poskupljenja. I upravo će debljina novčanika biti presudna kod odluke na kom mestu dočekati Novu 2023. godinu.

Kafane i restorani počeli su polako da izbacuju svoje ponude, a cene se kreću od 50 do 80 evra. U tu cenu obično su uračunati neograničeno piće, hrana, a za dobru atmosferu zaduženi su bendovi.

Za one koji žele da putuju, turističke agencije pripremile su različite aranžmane iz Niša– autobuske i avionske. Uvek su kao destinacija interesantni Beč, budimpešta, Istanbul. Za one koji vole egzotičnije destinacije tu su Dubai, Hurgada i prvi put za Novu godinu Šarlem Šejk preko Istanbula. Ali, treba znati da su i putovanja poskupela – u proseku za oko 20 odsto u odnosu na period pre korone.

Za one koji za praznike ostaju ipak u Nišu ne treba zaboraviti ni dnevna dešavanja na ulicama grada. Prema najavama, ove godine će program trajati duže – od 24. decembra do 7. januara.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com