недеља, јул 14

NOVČANIK BIRA MESTO ZA PROSLAVU NOVE GODINE (VIDEO)

0
24

Do proslave Nove godine ostalo je nešto više od mesec dana. Strah od koronavirusa nas više ne sprečava da slavimo u restoranu i da putujemo, ali ove godine najveća prepreka je ekonomska kriza i mnoga poskupljenja. I upravo će debljina novčanika biti presudna kod odluke na kom mestu dočekati Novu 2023. godinu.

Kafane i restorani počeli su polako da izbacuju svoje ponude, a cene se kreću od 50 do 80 evra. U tu cenu obično su uračunati neograničeno piće, hrana, a za dobru atmosferu zaduženi su bendovi.

Za one koji žele da putuju, turističke agencije pripremile su različite aranžmane iz Niša– autobuske i avionske. Uvek su kao destinacija interesantni Beč, budimpešta, Istanbul. Za one koji vole egzotičnije destinacije tu su Dubai, Hurgada i prvi put za Novu godinu Šarlem Šejk preko Istanbula. Ali, treba znati da su i putovanja poskupela – u proseku za oko 20 odsto u odnosu na period pre korone.

Za one koji za praznike ostaju ipak u Nišu ne treba zaboraviti ni dnevna dešavanja na ulicama grada. Prema najavama, ove godine će program trajati duže – od 24. decembra do 7. januara.


Leave a reply