TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo PITAMO ZA VAS PITAMO ZA VAS INFORMATIVA PROJEKTI 2020 Udarne

NOVO PARKIRALIŠTE KOD AUTOBUSKE STANICE (VIDEO)

Prostor između sportskog kompleksa Rovče i glavne Autobuske stanice Niš postaje otvoreno javno parkiralište, zahvaljujući akciji preduzeća “Mediana” i “Parking servis”.

U toku je obeležavanje 90 parking mesta koja će biti u zelenoj odnosno drugoj zoni.

Apel građana koji su javili TV Zona plus da je prostor kod Autobuske stanice nekoliko godina zapušten i pun smeća pokrenuo je gradske vlasti da trajno reše problem održavanja ali i parkiranja u ovom delu grada.

Parkiralište je bez rampe, otvoreno je i javno 24 sata. Četiri mesta su predviđena za osobe sa invaliditetom. Uskoro će biti postavljene i kante za otpad, a već je ceo prostor osvetljen.

Prema najavama gradskog većnika resorno zaduženog za komunalne delatnosti, od sledeće godine ovaj prostor, kao i sportski kompleks Rovče biće u redovnom programu održavanja.

Po uzoru na parkiralište kod pijace “Boško Buha” Grad Niš razmatra mogućnost da se urede parkng mesta kraj Zelene pijace, gde bi se pored postojećih sa druge strane ulice obezbedila dodatna – koja bi bila dostupna na po sat vremena i bila u tzv. ekstra zoni.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com