NOŽ SE POLOMIO U LOBANJI, IZBODEN MUŠKARAC POD NADZOROM LEKARA

NOŽ SE POLOMIO U LOBANJI, IZBODEN MUŠKARAC POD NADZOROM LEKARA

 Tridesetpetogodišnji Ž.R iz Niša koji je danas popodne izboden nožem je pod stalnim nadzorom lekara Niškog UKC. Kako je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, muškarac ima ubodnu ranu vrata, glave i levog ramena. Svestan je, hemodinamski stabilan i biće prebacen na Kliniku za neurohirurgiju zbog povrede glave.
Njega je danas, nakon svađe,  oko 15.30 u ulici Ljubomira Nikolića,  nožem izbo bivši partner njegove vanbračne partnerke,  N.N. (36)
Ranije danas , Nišlijka je prijavila policiji da joj je N.N. – sa kojim je nekada živela vanbračno i sa kojim ima dete, pretio da će ubiti i nju, i njenu porodicu, kao i Ž.R. koji je takođe bivši vanbračni muž. Nišlijka, inače, sa obojicom ima decu u vanbračnim zajednicama. Pola časa kasnije, oko 15.30 časova prijavljeno je da je Ž.R. uboden nožem piše Blic.
I ako je N.N nakon incidenta pobegao sa lica mesta, brzom intervencijom policije je uhapšen  i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova. Nakon toga, uz krivičnu prijavu, biće priveden ovom tužilštvu .
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com