KARADZICFudbalski Savez regiona Istočne Srbije održao je u Nišu redovnu Skupštinu, kojoj je između ostalih prisustvovao i predsednik FSS, Tomislav Karadžić. On je obećao finansijsku pomoć po pitanju infrastrukture, ali se osvrnuo i na incident koji se desio na utakmici između Srbije i Albanije.

Fudbalski Savez regiona Istočne Srbije već decenijama je na zavidnom nivou, kaže predsednik FSS Tomislav Karadžić. Zato zaslužuje i pomoć u narednom periodu. Ona će se ogledati u obezbeđivanju novca za izgradnju infrastrukture.

Dogovorićemo se oko investicija na infrastrukturnom polju, ali i oko toga da finansijski pomognemo saveze koji kubure sa novcem, kaže predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić.

Sastanku je prisustvovao i predsednik strukovne organizacije sudija Srbije koja broji više od 7.000 članova. Ponosan je na to što je Srbija jedna od 26 evropskih zemalja potpisnica konvencije na nivou UEFA.

Imali smo na SP u Brazilu sudijsku trojku. To je veliki uspeh, kaže predsednik Strukovne organizacije sudija Srbije Bogoljub Stepanović.

Predsednik FS, Tomislav Karadžić, osvrnuo se na utakmicu Srbija Albanija istakavši da je ona sada već poprimila formulu žalbi.

Karadžić dodaje da postoji želja da se jedna  utakmica A reprezentacije odigra u Nišu. Napominje da za to nema za sad uslova, ali se nada da će to pitanje biti rešeno.