Svečanošću na vojnom aerodromu “Narednik-pilot Mihajlo Petrović “ u Nišu je obeležen dan 63. padobranske brigade. Vojni padobranci svoj praznik obeležavaju onako kako najbolje umeju – demo skokom iz helikoptera, a u sklopu svečanosti položeni su venci na zid sećanja palim pripadnicima 63. padobranske brigade. Obeležavanju dana brigade prisustvovao je i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Posle 13 godina, zahvaljujući vojnom i državnom rukovodstvu, ponovo je vraćena 63. padobranska brigada i pred pripadnike je postavljen cilj – da nastave „svetle tradicije herojske 63. padobranske brigade“, kaže zamenik komandanta pukovnik Nenada Bulatović. 

A, na svečanosti i vojni veterani. Ministru Vulinu uručili su počasnu Plaketu u znak zahvalnosti za sve što je učinio za 63. padobransku i njene pripadnike. Veteran 63. padobranske brigade pukovnik u penziji Slavoljub Anđelković, nekadašnji komandant i načelnik štaba 63. padobranske brigade, kaže da je veoma ponosan, kao i svi veterani, što se danas proslavlja Dan 63. padobranske brigade, kao što je to proslavljano do pre 13 godina.

Pukovnik Zonić uručio je plaketu 63. padobranske brigade ratnom komandantu te jedinice general-majoru Iliji Todorovu, povodom njegovog odlaska u penziju, ističući da je pod komandom generala Todorova u ratu, 63. padobranska brigada dobila Orden narodnog heroja, a u miru 2001. godine – proglašena za najbolju jedinicu tadašnje vojske.