OŠ „Branko Miljković" proslavlja 45 godina rada

SKOLA BRANKO MILJKOVICNove učionice u Osnovnoj školi Branko Miljković su završene, table postavljene, unet je i nameštaj. Čekaju se još neki papiri da se učionice napune i djacima.

Čekamo samo energetski pasoš i upotrebnu dozvolu. Sve ostalo je završeno. Dobićemo ih za nadam se desetak dana, kaže direktor OŠ Branko Miljković Miroslav Stanić.

Ne samo što može da se pohvali novim učionicama, direktor kaže da i na dan kada proslavljaju jubilej, može da se pohvali i uspesima svojih djaka.

Na svim regionalnim i okružnim takmilenjima imamo predstavnike, ističe Stanić.

Izgradnju novih učionica, kao i uredjenje dvorišta škole pomogla je gradska opština Palilula. Medjutim, nastavlja se saradnja ove dve ustanove i to novim investicijama.

Ovde je uloženo preko 60 miliona dinara u izgradnju ove zgrade, a još oko 200 000 evra u uredjenje dvorišta. Planiramo i izgradnju teniskih terena iza škole, kaže predsednik GO Palilula Boban Džunić.

Proslavi Dana škole, prisustvovali su, sem roditelja i nastavnika i brojn kolege iz drugih škola, kao i zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković, kao i gradski većnik Mihajlo Zdravković.